Leefstijl & vitaliteit

Ik ben verheugd om jullie kennis te laten maken met mijn nieuwe leefstijlproducten. Deze programma’s zijn ontworpen om jullie te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen en te behouden. Hieronder wil ik graag drie verschillende pakketten met hun bijbehorende voordelen en prijzen toelichten.

leefstijl programma’s

€250

fit
in 6 weken

Dit pakket biedt een solide basis om een gezondere levensstijl op te bouwen. Het begint met een intake van 45 minuten, waarbij we jouw doelen en behoeften bespreken aan de hand van het positieve gezondheid formulier (zie vorige pagina). Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op. Gedurende deze 6 weken krijg je de mogelijkheid om 6 keer deel te nemen aan onze bootcamp lessen, om zo je conditie en kracht te verbeteren. Daarnaast bieden we 2 evaluatiemomenten van elk 45 minuten aan om je vooruitgang te bespreken. Je ontvangt ook een basis voedingsplan dat je kunt raadplegen in ons handige boekje die je meekrijgt.

Ontdek meer

€400

fit
in
12 weken

Dit uitgebreidere programma is ideaal voor degenen die hun levensstijl langdurig willen verbeteren. Na een intake van 45 minuten en het opstellen van een gepersonaliseerd plan, profiteer je van 4 evaluatiemomenten van elk 45 minuten. Hierbij nemen we de tijd om jouw voortgang grondig te bespreken en eventuele aanpassingen aan je plan te maken. Daarnaast kun je 2 keer per week deelnemen aan onze bootcamp lessen voor een optimale fysieke inspanning.

Ontdek meer

€750

fit in 
6 maanden

Dit meest uitgebreide programma is geschikt voor diegenen die langdurige begeleiding en ondersteuning wensen bij het veranderen van hun levensstijl. Naast de initiële intake en het opstellen van een plan, biedt dit pakket 3 evaluatiemomenten van 45 minuten. Daarnaast krijg je 2 keer de mogelijkheid om je plan te herzien, middels een specifieke hermeting en kr de mogelijkheid voor individuele trainingssessies van 1 uur om je fitnessdoelen verder te ontwikkelen. Net als bij de andere programma’s is deelname aan onze bootcamp lessen 2 keer per week mogelijk.

Ontdek meer

Daarnaast bieden wij nog enkele uitbreidingsmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen voor extra individuele trainingssessies van 1 uur voor €50 per keer. Deze kunnen indien gewenst gecombineerd worden met maximaal 4 personen, om kosten te delen. Verder bieden wij ook de optie voor een uitgebreid voedingsplan in samenwerking met een diëtist (kosten kunnen gedeeltelijk vergoed worden door de verzekering), en een voedingspakket per week in samenwerking met een lokale boer (prijs in overleg). Indien gewenst kunnen wij ook vitamines aanbieden tegen een prijs per pot.

Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over onze leefstijlproducten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake.
Samen kunnen we werken aan een gezondere en gelukkigere levensstijl!