Neem contact met me op


Email-adres

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

 • 06-46265522

locaties

Hoofdlocatie:  De zanden 94, 7395 PB Teuge

 

Verder ook werkzaam op (sport)locatie van de klant

 

VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Waarom een afspraak maken

  Als je lichamelijke klachten hebt, zoals pijn of blessures. Als je regelmatig een vermoeid gevoel hebt, als je uit balans bent en  je weinig energiek voelt. Tevens als je graag preventief aan de slag wil met je lichaam en geest, een ander voedingspatroon wilt of misschien graag meer wilt sporten.

 • Hoe neem je deel aan training, revalidatie of runningtherapie

  Dit kan doordat je een blessure had of hebt en ik een behandelschema heb opgezet. Dan kom je in de revalidatietraining, vaak op lokatie. Je kan ook deelnemen, omdat je graag met je leefstijl bezig wilt en meer wilt bewegen. Tevens doordat je graag werkt aan preventie van blessures of goed wil zorgen voor je lichaam en geest. 

 • Vergoeding zorgverzekering

  Uit de aanvullende pakket krijgt u fysiotherapie vergoed. Vanaf 1 januari 2021 heb ik met alle zorgverzekeraars een contract, behalve VGZ en DSW.  Bij deze twee verzekeraars stuurt u uw factuur zelf op naar de verzekeraar om een deel van de kosten terug te krijgen. Bij de andere verzekeraars wordt dit voor u geregeld.

 • Privacyverklaring

  AVG

  Privacyverklaring

  Naam bedrijf: Energiek door Beweging

  KvK-nummer:72124385

  Agb Code: 04038595

  Deze privacyverklaring is opgesteld d.d. 1-1-2019

  Wijzigingen voorbehouden. 1-1-2020

  Verwerking persoonsgegevens 

   Om mijn werk als zelfstandig zorgverlener, sportfysiotherapeut uit te voeren, ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens van cliënten. In deze privacyverklaring omschrijf ik welke maatregelen ik neem om de privacy van de betrokkenen zoveel mogelijk te waarborgen. Dit doe ik volgens de richtlijnen van de wet AVG. 

   

  Welke persoonsgegevens verwerk ik? 

  Van cliënten met wie ik een zorgovereenkomst afsluit, verwerk ik normaal gesproken de volgende persoonsgegevens: 

  • Voor- en achternaam 
  • Geslacht 
  • Geboortedatum 
  • Adresgegevens 
  • Telefoonnummer (van de cliënt zelf of een partner/familielid) 
  • E-mailadres (van de cliënt zelf of een partner/familielid) 

  Bijzondere persoonsgegevens zijn gegevens die extra beschermd moeten worden. Bijzondere persoonsgegevens mogen alleen worden verwerkt als er expliciete toestemming van de cliënt is gegeven, of ter behoeve van uitvoering van gezondheidszorg. Ik verwerk de volgende bijzondere persoonsgegevens: 

  • BSN 
  • Polisnummer 
  • Relatienummer zorgverzekeraar 
  • Overige medische gegevens in het cliëntendossier van belang voor het fysiotherapeutisch herstelproces.

  Met welke reden verwerk ik persoonsgegevens? 

   

  Het uiteindelijke doel is natuurlijk om de cliënt de best mogelijke zorg te bieden. Daarnaast zijn er verschillende specifieke redenen voor het verwerken van persoonsgegevens: 

  • Opstellen van zorgovereenkomst, zorgbeschrijving en zorgplan 
  • Correcte facturatie voor declaratie van zorgfacturen 
  • Verplichte documentatie in het cliëntendossier volgens de Wkkgz/richtlijn KNGF

  Aan al deze doelen is een wettelijke grondslag verbonden. 

  Hoe lang bewaar ik persoonsgegevens? 

  Ik bewaar persoonsgegevens van cliënten nooit langer dan noodzakelijk, tenzij dit wettelijk verplicht is. Administratieve documenten zoals facturen hebben een wettelijke bewaartermijn van 7 jaar. Medische documenten zoals de documenten in een cliëntendossier hebben een wettelijke bewaartermijn van 15 jaar. Bij overige documenten hanteer ik een bewaartermijn van maximaal 5 jaar.  

  Na deze periodes bekijk ik of het noodzakelijk is om de gegevens langer te bewaren. Wanneer dit niet meer nodig is, zal ik de documenten vernietigen.  

  Het opslaan en delen van persoonsgegevens 

  Persoonsgegevens van cliënten worden in geen geval zonder expliciete toestemming gedeeld met derden. Een uitzondering hierbij is als ik moet voldoen aan een wettelijke verplichting. De cliënt zal hier altijd over worden geïnformeerd. Gegevens worden beveiligd opgeslagen in mijn administratie bij medikad.

  De rechten van de cliënt 

  De cliënt heeft te allen tijde het recht om de gegevens die ik van de cliënt heb in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Het recht tot verwijdering kan worden verworpen door een wettelijke verplichting om de gegevens te bewaren. Dit zal ik altijd goed onderbouwen. 

  Daarnaast heeft de cliënt altijd het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat ik op verzoek van de cliënt de persoonsgegevens naar een ander persoon of organisatie kan versturen.  

  Wanneer de cliënt gebruik wil maken van één van deze rechten, kan dit mondeling of schriftelijk met mij worden besproken.  

   

  Contactgegevens 

  Ik ben te bereiken via post, telefoon en e-mail. Mijn contactgegevens zijn: Sylvia Slijkhuis, 0646265522, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

   

  Vragen over deze privacyverklaring? Neem contact met mij op. 

   

  Toestemmingsplicht 

  Volgens de wet AVG ben ik verplicht om vooraf aan het verlenen van zorg, toestemming te vragen aan de cliënt voor het verwerken van persoonsgegevens. Om aan te tonen dat mijn verantwoordelijkheden en de rechten van de cliënt zijn besproken, bied ik deze privacyverklaring ter ondertekening aan de cliënt aan. 

   

  De cliënt gaat hierbij akkoord met het genoemde privacybeleid, en geeft aan kennis te hebben van alle rechten die hij/zij heeft m.b.t. de persoonsgegevens. Welke in het dossier zijn aangevinkt met Ja, hetzijnde gevraagd aan de client.