Running-
Therapie

VOOR WIE:

Voor iedereen die graag weer ontspannen wil bewegen of leren hardlopen/slow joggen. Het goed kunnen wandelen (>30 minuten) is een pre. Bij eventuele (regelmatig terugkerende) blessures starten we na een intake eerst een aantal behandelingen, zodat je blessure vrij kan bewegen. 

Runningtherapie werkt:

BIj mensen die een tijd uit de running zijn geweest door bijv. een burn out. Zij merken dat ze het lastig vinden om op een rustige manier sport te hervatten of werk te hervatten en zichzelf snel weer overbelasten. Door te kijken naar ademhaling, hartslag en reacties van het lichaam op inspanningen zien we vooruitgang op een verantwoorde manier op een lange termijn, waarbij in sport en dagelijks leven veel profijt te halen valt.

Je meldt je aan via mijn contactgegevens, waarna we een intake starten. Bij aanwezige blessures zal de intake vergoed worden en zijn kosten deels via de zorgverzekering terug te halen.

Kosten: € 12.50 euro per keer* 
*in groepsverband van >4 personen.

Resultaat:

Na 10 weken heb je geleerd met belasting/belastbaarheid om te gaan, ken je je eigen grenzen  en weet je hoe je verantwoord kan opbouwen naar hardlopen/slow joggen van minimaal 5 km. 

Is dit iets voor jou, ik hoor het graag!